Peach Cobbler
Peach Cobbler este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 322 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piersici, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 până la 3 ori.
Adăugați bucăți de unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până se combină (nu formați o minge).
Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci. Suprapuneți ușor 2 lungimi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă.
Așezați aluatul pe folie de plastic; acoperiți cu 2 lungimi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 15 x 13 inci.
Se pune la congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință; îndepărtați foile superioare. Așezați aluatul, cu fața descoperită în jos, într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste margini ; îndepărtați folia de plastic rămasă.
Combinați piersicile, 1/2 cană zahăr brun, 2 1/2 linguri făină, vanilie și scorțișoară într-un castron mare; aruncați ușor. Lingură în vasul pregătit; îndoiți marginile aluatului peste amestecul de piersici.
Presărați 1/4 cană zahăr brun peste amestec; se presară cu migdale.
Combinați oul și apa într-un castron mic.
Ungeți amestecul de ouă peste aluat; se presară cu zahăr granulat.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este ușor rumenită.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.