Pb și J prajiturele

Pb și J prajiturele
Pb și J prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 199 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți jardiniere unt de arahide cremos, frișcă rece de vanilie biciuită, amestec de tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 41 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slime umplut Cupcakes cu mlaștină gunoi glazura { aka nucă de cocos var prajiturele}, Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic, și NASCAR Cupcakes – sare și oțet Cupcakes cu coajă de porc cu glazură de bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați 1 Lingură. se amestecă gelatina uscată până la îngheț; se amestecă ușor până se amestecă. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină rămas în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă în tigaie de pâine de 8x4 inci pulverizată cu spray de gătit. La frigider 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Între timp, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, ouăle, apa rece și untul de arahide cu mixerul până la amestec. (Aluatul va fi gros.) Lingurați în 24 de căni de brioșă căptușite cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Coaceți 18 până la 21 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Folosiți cuțitul de decojit pentru a tăia bucata lată de 1-1/4 inci din partea de sus a fiecărui cupcake, având grijă să nu tăiați până la fundul tortului; puneți deoparte centrele îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Tăiați gelatina în 24 de cuburi; așezați în cupcakes. Acoperiți cu centrele de cupcake îndepărtate, apăsând ușor în cupcakes pentru a vă asigura. Frost cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În1 h, 41 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista