Paște Ciocolată Zmeură Torte

Paște Ciocolată Zmeură Torte
Torta de zmeură de ciocolată de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 353 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime per portie. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți zahăr vanilat, ouă, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 27%. Încercați Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Crema De Ciocolata Paște Torte, și Tort de Paște cu ciocolată-caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia de jos a unei tigaie cu formă de arc de 10 inch cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță grea la foc mic sau folosind un cazan dublu, amestecați untul sau margarina și cola și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți tigaia din aragaz și adăugați ciocolată, amestecând pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați acest amestec să se răcească complet.
5
Într-un bol mic de amestecare, amestecați conservele de zmeură și sucul de lămâie împreună. În castronul unui mixer electric, bateți ouăle cu zahăr și zahăr vanilat timp de 10 minute la viteză mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Bateti ciocolata racita, topita in amestecul de ou pana cand este bine incorporata (amestecul se va dezumfla, Dar este in regula). Se amestecă amestecul de conservare a zmeurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Așezați tigaia pregătită cu formă de arc pe o foaie de prăjituri în cuptor și reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți 55 până la 60 de minute până când tortul este gata. Tortul se face atunci când partea de sus are o crustă ușoară și pare setată. Tortul poate crește și cădea, dar este bine. Refrigerați tortul câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a face glazura: topiți chipsurile de ciocolată cu unt sau margarină într-un cazan dublu; se amestecă pentru a se topi uniform. Se răcește, apoi se toarnă peste tortul răcit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista