Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete

Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete
Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 193 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. Un amestec de coajă de lămâie, amidon de porumb, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pavlova Cu Caș De Lămâie Și Fructe De Pădure, Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure, și Fleac de caș de lămâie cu fructe de pădure proaspete.

Instrucțiuni

1
Pentru cașul de lămâie: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți-o la foc mic la foc mare; reduceți focul la minim și mențineți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului, într-un castron mare rezistent la căldură și bateți pentru a combina. Puneți vasul peste, dar fără a atinge, apa care fierbe și bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă și amestecul formează panglici atunci când biciul este ridicat din vas, aproximativ 7 până la 10 minute. (Verificați pentru a vă asigura că apa nu fierbe scoțând periodic vasul din cratiță folosind un suport pentru oală sau un prosop uscat. Dacă apa fierbe, reduceți căldura, astfel încât ouăle să nu se coaguleze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Folosind o tigaie rotundă de 9 inci, trasați un cerc pe o bucată de hârtie pergament cu un stilou sau un marker. Întoarceți hârtia și așezați-o pe o foaie de copt (cercul urmărit ar trebui să fie vizibil); pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Așezați albușurile și sarea în vasul foarte curat și uscat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu curat și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți cu viteză medie până când albii încep să se lumineze în culoare și rămân doar bule mici, aproximativ 2 minute. Măriți viteza la mare și adăugați foarte încet zahărul într-un flux subțire și continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți până se formează vârfuri ferme, strălucitoare, asemănătoare cu marshmallow crinculme (aceasta este bezea), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scoateți vasul din mixer și Cerneți amidonul de porumb printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Stropiți cu oțetul și vanilia și împăturiți-le în bezea cu o spatulă de cauciuc până când nu rămân dungi de vanilie, având grijă să nu dezumflați albușurile. Folosind spatula de cauciuc, îngrămădiți bezea în centrul cercului desenat pe hârtia pergament și neteziți-o până la marginile cercului pentru a forma un disc dur, uniform, de aproximativ 1 inch înălțime. (Dacă pergamentul se schimbă în timp ce întindeți bezea, cântăriți două colțuri opuse cu obiecte mici și grele, cum ar fi cutii. Asigurați-vă că le îndepărtați înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți până când bezea este fermă la atingere, dar ușor moale la mijloc, aproximativ 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați smântâna, zahărul și vanilia în vasul curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Bateți cu viteză medie - mare până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
2
Scoateți vasul și, folosind o spatulă de cauciuc, pliați cașul de lămâie răcit în frișcă, lăsând dungi mari de caș și frișcă. Puneți amestecul în centrul bezea coaptă și întindeți-l pe margini. Completați cu fructele de pădure proaspete și serviți pavlova imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista