Nevoie de un fel principal fără lactate? Paupiette de curcan cu umplutură de măr-arțar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 562 calorii, 65g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, cârnați de pui de arțar de mere, stoc de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic, Burgeri de curcan cu arțar de mere cu sos de arțar-Dijon, și Curcan glazurat cu Maple-bacon cu orez sălbatic și umplutură de pâine de porumb &.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Gătiti și amestecați cârnații în ulei fierbinte, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați cârnații fierți într-un castron mare și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in tigaie fierbinte pana se inmoaie si se parfumeaza, 3 pana la 4 minute; transferați în castron cu cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Amestecați cuburile de pâine într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați pesmet, pătrunjel și salvie în amestecul de cârnați; amestecați până când umplutura este complet combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Condimentează sânii de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
7
Așezați 1/2 amestecul de umplutură pe fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Rotiți sânii de curcan în jurul umpluturii, introducând părțile laterale în timp ce vă rotiți. Legați sfoară în jurul fiecărui piept de curcan rulat pentru a fixa ruloul. Condimentează fiecare rulou cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Așezați rulourile de curcan în ulei fierbinte și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
12
Turnați stocul de curcan în tigaie și aduceți stocul la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
13
Transferați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand rulourile de curcan nu mai sunt roz in centru si sucurile curg limpede, 10-12 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Scoateți rulourile din cuptor pentru a se odihni 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman