Paula ' s Popcorn nuci bile

Paula ' s Popcorn nuci bile
Rețeta Paula ' s Popcorn Nut Balls ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 327 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, sirop de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bilele de unt prăjite ale Paulei, Minge De Popcorn: Bile De Popcorn Din Nuc De Arțar, și Bile De Popcorn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare foarte mare, aruncați floricelele și nucile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți zahărul, 1 1/3 căni de apă, siropul de porumb, oțetul și sarea la 260 de grade F (etapa cu bile tari) pe un termometru cu bomboane. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă amestecul fierbinte peste floricele și nuci, aruncând ușor pentru a acoperi. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manevrat, înmuiați-vă mâinile în apă pentru a umezi și a forma floricelele în bile de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Se pune pe hârtie cerată până se răcește. Înfășurați în folie de plastic transparentă și legați-o cu o panglică decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Nota bucătarului: aveți grijă când manipulați siropul fierbinte. Siropul rămâne deosebit de fierbinte pe nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Popcorn în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Diebolt-Vallois Blanc de Blancs. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs
O șampanie plină de viață și elegantă, perfectă ca aperitiv sau la începutul mesei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista