Patty Melt
Patty topi ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.57 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 784 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Patty Topi, Patty Melt, și Patty Melt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la spumare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc adânc și se caramelizează, aproximativ 40 de minute. Se condimentează generos cu sare și piper, se amestecă pentru a se combina și se transferă într-un castron mediu; pus deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.În timp ce ceapa se gătește, așezați carnea într-un castron mare și adăugați sarea și piperul măsurate.
Se amestecă cu mâinile până se combină uniform. Împărțiți în 4 porții egale și așezați pe o foaie de copt. Folosind vârful degetelor, apăsați fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, cu un diametru puțin mai lat decât feliile de pâine.
Încălziți o tigaie mare separată (nu tigaia antiaderentă) la foc mediu-mare până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață.
Așezați 2 dintre torturi în tigaie și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți până când prăjiturile sunt doar ușor roz în centru pentru mediu, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Transferați tortele pe o farfurie mare și cortați liber cu folie de aluminiu. Repetați cu restul de 2 torturi; pus deoparte.Pe 1 parte a fiecărei felii de pâine, întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză într-un strat uniform și până la margini.
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru cu maioneză în jos și puneți celelalte 4 felii deoparte. Distribuiți jumătate din brânză printre cele 4 felii de pâine și împărțiți ceapa gătită uniform peste brânză, aranjând ceapa într-un strat uniform. Se acoperă cu chiftelele de vită, se împarte brânza rămasă peste chiftelele și se așează restul de 4 felii de pâine deasupra maionezei-cu fața în sus.
Încălziți tigaia antiaderentă rezervată la foc mediu până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață, aproximativ 3 minute.
Așezați 2 sandvișuri în tigaie și gătiți până când feliile de brânză de jos încep să se topească și pâinea este maro aurie, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste și toată brânza s-a topit, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți pe o farfurie de servire și repetați cu restul de 2 topituri.