Patty Melt

Patty Melt
Patty topi ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.57 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 784 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Patty Topi, Patty Melt, și Patty Melt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc adânc și se caramelizează, aproximativ 40 de minute. Se condimentează generos cu sare și piper, se amestecă pentru a se combina și se transferă într-un castron mediu; pus deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.În timp ce ceapa se gătește, așezați carnea într-un castron mare și adăugați sarea și piperul măsurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă cu mâinile până se combină uniform. Împărțiți în 4 porții egale și așezați pe o foaie de copt. Folosind vârful degetelor, apăsați fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, cu un diametru puțin mai lat decât feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Încălziți o tigaie mare separată (nu tigaia antiaderentă) la foc mediu-mare până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați 2 dintre torturi în tigaie și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți până când prăjiturile sunt doar ușor roz în centru pentru mediu, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați tortele pe o farfurie mare și cortați liber cu folie de aluminiu. Repetați cu restul de 2 torturi; pus deoparte.Pe 1 parte a fiecărei felii de pâine, întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză într-un strat uniform și până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru cu maioneză în jos și puneți celelalte 4 felii deoparte. Distribuiți jumătate din brânză printre cele 4 felii de pâine și împărțiți ceapa gătită uniform peste brânză, aranjând ceapa într-un strat uniform. Se acoperă cu chiftelele de vită, se împarte brânza rămasă peste chiftelele și se așează restul de 4 felii de pâine deasupra maionezei-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Încălziți tigaia antiaderentă rezervată la foc mediu până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați 2 sandvișuri în tigaie și gătiți până când feliile de brânză de jos încep să se topească și pâinea este maro aurie, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste și toată brânza s-a topit, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți pe o farfurie de servire și repetați cu restul de 2 topituri.
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista