Patty Melt

Patty Melt
Patty topi ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.57 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 784 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Patty Topi, Patty Melt, și Patty Melt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc adânc și se caramelizează, aproximativ 40 de minute. Se condimentează generos cu sare și piper, se amestecă pentru a se combina și se transferă într-un castron mediu; pus deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.În timp ce ceapa se gătește, așezați carnea într-un castron mare și adăugați sarea și piperul măsurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă cu mâinile până se combină uniform. Împărțiți în 4 porții egale și așezați pe o foaie de copt. Folosind vârful degetelor, apăsați fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, cu un diametru puțin mai lat decât feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Încălziți o tigaie mare separată (nu tigaia antiaderentă) la foc mediu-mare până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați 2 dintre torturi în tigaie și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți până când prăjiturile sunt doar ușor roz în centru pentru mediu, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați tortele pe o farfurie mare și cortați liber cu folie de aluminiu. Repetați cu restul de 2 torturi; pus deoparte.Pe 1 parte a fiecărei felii de pâine, întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză într-un strat uniform și până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru cu maioneză în jos și puneți celelalte 4 felii deoparte. Distribuiți jumătate din brânză printre cele 4 felii de pâine și împărțiți ceapa gătită uniform peste brânză, aranjând ceapa într-un strat uniform. Se acoperă cu chiftelele de vită, se împarte brânza rămasă peste chiftelele și se așează restul de 4 felii de pâine deasupra maionezei-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
8
Încălziți tigaia antiaderentă rezervată la foc mediu până când o picătură de apă sfârâie și dispare imediat la suprafață, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați 2 sandvișuri în tigaie și gătiți până când feliile de brânză de jos încep să se topească și pâinea este maro aurie, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste și toată brânza s-a topit, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți pe o farfurie de servire și repetați cu restul de 2 topituri.
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista