Pastă De Chile Roșie

Pastă De Chile Roșie
Pasta roșie Chile este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Supă de fasole albă cu pastă de Chile, și Ciocolată caldă picantă cu pastă de Chile fermentată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți o fantă în fiecare dintre Chiles ancho și chiles New Mexico cu un cuțit ascuțit și îndepărtați semințele și tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați ardeii iute într-o cratiță mare și adăugați bulionul de pui, ceapa și usturoiul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când chilele s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Turnați amestecul de chile într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța amestecul de chile chiar în vasul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Castellroig Cava Brut cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista