Pastă De Chile Roșie
Pasta roșie Chile este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Supă de fasole albă cu pastă de Chile, și Ciocolată caldă picantă cu pastă de Chile fermentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o fantă în fiecare dintre Chiles ancho și chiles New Mexico cu un cuțit ascuțit și îndepărtați semințele și tulpina.
Așezați ardeii iute într-o cratiță mare și adăugați bulionul de pui, ceapa și usturoiul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când chilele s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Turnați amestecul de chile într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța amestecul de chile chiar în vasul de gătit.