Pastan și Gratin de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 85g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1372 calorii. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gratin De Paste Cu Ciuperci, Tunan arrabbiata paste gratin, și Gratin de conopidă, paste și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați coloana vertebrală, vârfurile aripilor și a doua îmbinare a aripilor de la găini, apoi tăiați fiecare pui în sferturi. Puneți coloana vertebrală, vârfurile aripilor, articulațiile secundare și măruntaiele (cu excepția ficatului) într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă, țelină, morcov, ceapă, usturoi, cimbru, sare și boabe de piper și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Pui întreg
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Apă
Aripi De Pui
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sferturi de pui și readuceți lichidul la fierbere, îndepărtând orice spumă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De Pui
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 40 de minute.
4
Transferați sferturile de pui cu clești într-o tigaie superficială. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea de pe piele și oase, transferând carnea pe o tăietură și readucând pielea și oasele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tava De Copt
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch și rezervați-l într-un castron mare. Se fierbe stocul 40 de minute, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Lăsați să stea 5 minute, apoi îndepărtați grăsimea și puneți deoparte 4 căni de stoc pentru a face sos. (Rezervă stocul rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°. feluri de mâncare gratinate cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți untul (1 băț) într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați lapte și stoc rezervat (4 căni) într-un flux lent, șoptind, apoi aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă crme frache, sare, piper, cayenne, 2 căni Gruyre și 1/2 cană Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Piper Cayenne Măcinat
Piper
Sare
6
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită , neacoperită, până când nu este destul de al dente, 8 până la 10 minute (pastele ar trebui să fie încă ferme), apoi scurgeți-le într-o strecurătoare. Întoarceți pastele în oală, apoi adăugați pui și sos, aruncând în strat. Împărțiți amestecul de paste între feluri de mâncare gratinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Paste
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Aruncați firimiturile de pâine cu restul de 4 căni Gruyre și 3/4 cană Parmigiano-Reggiano, apoi presărați uniform peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmigiano Reggiano
Paste
8
Coaceți gratinurile până când firimiturile se rumenesc și sosul clocotește, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
Cooks' note: dacă utilizați pui rotisor, trageți carnea din oase și rezervați, apoi faceți stoc gătind pielea și oasele cu țelină, morcov, ceapă, usturoi, cimbru, sare, boabe de piper și 8 căni de apă cu 40 de minute în total înainte de strecurare. Puiul poate fi braconat și stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit separat, acoperit. Firimiturile de pâine pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei. Brânzeturile pot fi rase cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate.