Paste și Gratin de pui

Paste și Gratin de pui
Pastan și Gratin de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 85g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1372 calorii. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gratin De Paste Cu Ciuperci, Tunan arrabbiata paste gratin, și Gratin de conopidă, paste și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coloana vertebrală, vârfurile aripilor și a doua îmbinare a aripilor de la găini, apoi tăiați fiecare pui în sferturi. Puneți coloana vertebrală, vârfurile aripilor, articulațiile secundare și măruntaiele (cu excepția ficatului) într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă, țelină, morcov, ceapă, usturoi, cimbru, sare și boabe de piper și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sferturi de pui și readuceți lichidul la fierbere, îndepărtând orice spumă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 40 de minute.
4
Transferați sferturile de pui cu clești într-o tigaie superficială. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea de pe piele și oase, transferând carnea pe o tăietură și readucând pielea și oasele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch și rezervați-l într-un castron mare. Se fierbe stocul 40 de minute, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Lăsați să stea 5 minute, apoi îndepărtați grăsimea și puneți deoparte 4 căni de stoc pentru a face sos. (Rezervă stocul rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°. feluri de mâncare gratinate cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți untul (1 băț) într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați lapte și stoc rezervat (4 căni) într-un flux lent, șoptind, apoi aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă crme frache, sare, piper, cayenne, 2 căni Gruyre și 1/2 cană Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
SareSare
6
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită , neacoperită, până când nu este destul de al dente, 8 până la 10 minute (pastele ar trebui să fie încă ferme), apoi scurgeți-le într-o strecurătoare. Întoarceți pastele în oală, apoi adăugați pui și sos, aruncând în strat. Împărțiți amestecul de paste între feluri de mâncare gratinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Aruncați firimiturile de pâine cu restul de 4 căni Gruyre și 3/4 cană Parmigiano-Reggiano, apoi presărați uniform peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PastePaste
8
Coaceți gratinurile până când firimiturile se rumenesc și sosul clocotește, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
Cooks' note: dacă utilizați pui rotisor, trageți carnea din oase și rezervați, apoi faceți stoc gătind pielea și oasele cu țelină, morcov, ceapă, usturoi, cimbru, sare, boabe de piper și 8 căni de apă cu 40 de minute în total înainte de strecurare. Puiul poate fi braconat și stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit separat, acoperit. Firimiturile de pâine pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei. Brânzeturile pot fi rase cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Boabe De PiperBoabe De Piper
CarneCarne
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
StocStoc
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista