Paste sud-vestice cu fasole
Pastele de sud-vest cu fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 435 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole roșie sud-vestică și orez, Fasole Sud-Vestică, și Fasole Neagră Sud-Vestică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați poblano și ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați pudră de chile, sare și usturoi; sotati 2 minute. Se amestecă roșiile și sosul enchilada; se aduce la foc mic. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă fasolea; se ia de pe foc.
Adăugați paste în amestecul de roșii, aruncând bine pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de cilantro și 1 lingură de smântână.