Paste Proaspete Fără Gluten
Pastele proaspete fără Gluten ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 82 cenți pe porție. Un amestec de făină de porumb, făină de quinoa, gumă de guar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Paste Proaspete Fără Gluten, Paste proaspete fără Gluten, și Briose proteice Quinoa cu caise proaspete, nuci și curmale (fără Gluten, fără lactate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina de porumb, faina de quinoa si amidonul de cartofi intr-un castron mare.
Adăugați guma de xantan, guma de guar și sarea și amestecați. Cerneti intregul amestec in vasul unui mixer de stand.
Formarea aluatului de Paste
Puneți ouăle și gălbenușurile de ou în castronul ingredientelor uscate. Rulați mixerul standului la viteză medie cu un accesoriu cu palete până când aluatul se simte complet format, aproximativ 3 minute. Aluatul final ar trebui să se simtă ferm, dar încă flexibil, puțin ca aluatul de joacă.
Dacă utilizați o mașină de paste, tăiați bila de aluat în sferturi și întindeți fiecare bucată de aluat la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Ne place să rulăm fiecare bucată între 2 bucăți de hârtie pergament. Făinați ușor ambele părți ale aluatului cu puțin mai mult amidon de cartofi. Treceți aluatul prin mașină, mărind setarea de fiecare dată, până când aluatul este subțire și lung. Dacă foaia de paste începe să se rupă, este suficient de subțire.
Dacă faceți aluatul manual, vă sugerăm să tăiați bila de aluat în 8 bucăți, apoi să tăiați fiecare dintre aceste bucăți în jumătate, astfel încât acestea să aibă aproximativ dimensiunea mingilor de golf.
Întindeți fiecare bucată de aluat cât de subțire puteți.
Pentru fettuccine, utilizați setarea fettuccine de pe mașina de paste. Dacă tăiați aluatul cu mâna, doriți panglici de paste, de aproximativ 1/4 inch lățime. Pentru spaghete, utilizați setarea spaghete de pe mașina de paste. Dacă tăiați aluatul cu mâna, doriți șiruri subțiri de paste.
Pentru ravioli, tăiați pastele rulate în bucăți pătrate de 2 inci. Dollop umplutura în mijlocul unui pătrat de paste.
Periați marginile pastelor cu o spălare de ou.
Așezați un alt pătrat de paste deasupra și apăsați în jos, sertizând marginile. (A avea la îndemână un tăietor de ravioli ajută la acest proces.)
Pentru lasagna, lăsați pastele în foi lungi.
Pentru a găti pastele, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Puneți forma de paste la alegere în apa clocotită. Când pastele se ridică la suprafață, luați o bucată mică și gustați-o. Ar trebui să poți mușca în el fără să se destrame. (Cu paste fără gluten, este o linie fină. Într-un moment e al dente, iar în următorul e o minge mare de terci, așa că ai grijă la oală.) Timpii de gătit vor varia în funcție de diferitele forme. Fettuccine durează în general 4 până la 5 minute, spaghete 3 până la 4 minute. Ravioli durează puțin mai mult, aproximativ 5 până la 6 minute. Timpii de gătit vor diferi în fiecare bucătărie, în funcție de cât de subțire ați reușit să întindeți aluatul.
Lasă-ți gustul să fie judecătorul.
Ai ceva spațiu de manevră cu diferite făini aici. Făina de Tapioca funcționează ca înlocuitor pentru amidonul din cartofi, la fel ca amidonul de porumb. S-ar putea să încercați sorg sau orez brun dacă nu puteți mânca porumb. Cu toate acestea, asigurați-vă că înlocuiți în greutate în loc de volum.Sugestii: puteți dubla sau chiar tripla cu ușurință această rețetă pentru mai multe paste. Lucrați cu pastele în loturi dacă o faceți.
De la fata fără Gluten și bucătarul: o poveste de dragoste cu 100 de rețete tentante de Shauna James Ahern și Daniel Ahern. Copyright 2010 de Shauna James Ahern și Daniel Ahern; fotografie 2010 Lara Ferroni. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.