Paste Proaspete Fără Gluten

Paste Proaspete Fără Gluten
Pastele proaspete fără Gluten ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 82 cenți pe porție. Un amestec de făină de porumb, făină de quinoa, gumă de guar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Paste Proaspete Fără Gluten, Paste proaspete fără Gluten, și Briose proteice Quinoa cu caise proaspete, nuci și curmale (fără Gluten, fără lactate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinarea făinurilor
2
Cerneti faina de porumb, faina de quinoa si amidonul de cartofi intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De QuinoaFăină De Quinoa
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați guma de xantan, guma de guar și sarea și amestecați. Cerneti intregul amestec in vasul unui mixer de stand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă De GuarGumă De Guar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Formarea aluatului de Paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
5
Puneți ouăle și gălbenușurile de ou în castronul ingredientelor uscate. Rulați mixerul standului la viteză medie cu un accesoriu cu palete până când aluatul se simte complet format, aproximativ 3 minute. Aluatul final ar trebui să se simtă ferm, dar încă flexibil, puțin ca aluatul de joacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Prepararea pastelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Dacă utilizați o mașină de paste, tăiați bila de aluat în sferturi și întindeți fiecare bucată de aluat la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Ne place să rulăm fiecare bucată între 2 bucăți de hârtie pergament. Făinați ușor ambele părți ale aluatului cu puțin mai mult amidon de cartofi. Treceți aluatul prin mașină, mărind setarea de fiecare dată, până când aluatul este subțire și lung. Dacă foaia de paste începe să se rupă, este suficient de subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mașină De PasteMașină De Paste
8
Dacă faceți aluatul manual, vă sugerăm să tăiați bila de aluat în 8 bucăți, apoi să tăiați fiecare dintre aceste bucăți în jumătate, astfel încât acestea să aibă aproximativ dimensiunea mingilor de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Întindeți fiecare bucată de aluat cât de subțire puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Pentru fettuccine, utilizați setarea fettuccine de pe mașina de paste. Dacă tăiați aluatul cu mâna, doriți panglici de paste, de aproximativ 1/4 inch lățime. Pentru spaghete, utilizați setarea spaghete de pe mașina de paste. Dacă tăiați aluatul cu mâna, doriți șiruri subțiri de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
SpagheteSpaghete
AluatAluat
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
11
Pentru ravioli, tăiați pastele rulate în bucăți pătrate de 2 inci. Dollop umplutura în mijlocul unui pătrat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
12
Periați marginile pastelor cu o spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
OuăOuă
13
Așezați un alt pătrat de paste deasupra și apăsați în jos, sertizând marginile. (A avea la îndemână un tăietor de ravioli ajută la acest proces.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PastePaste
14
Pentru lasagna, lăsați pastele în foi lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
15
Pentru a găti pastele, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
16
Puneți forma de paste la alegere în apa clocotită. Când pastele se ridică la suprafață, luați o bucată mică și gustați-o. Ar trebui să poți mușca în el fără să se destrame. (Cu paste fără gluten, este o linie fină. Într-un moment e al dente, iar în următorul e o minge mare de terci, așa că ai grijă la oală.) Timpii de gătit vor varia în funcție de diferitele forme. Fettuccine durează în general 4 până la 5 minute, spaghete 3 până la 4 minute. Ravioli durează puțin mai mult, aproximativ 5 până la 6 minute. Timpii de gătit vor diferi în fiecare bucătărie, în funcție de cât de subțire ați reușit să întindeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
SpagheteSpaghete
RavioliRavioli
AluatAluat
PastePaste
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Lasă-ți gustul să fie judecătorul.
1
Ai ceva spațiu de manevră cu diferite făini aici. Făina de Tapioca funcționează ca înlocuitor pentru amidonul din cartofi, la fel ca amidonul de porumb. S-ar putea să încercați sorg sau orez brun dacă nu puteți mânca porumb. Cu toate acestea, asigurați-vă că înlocuiți în greutate în loc de volum.Sugestii: puteți dubla sau chiar tripla cu ușurință această rețetă pentru mai multe paste. Lucrați cu pastele în loturi dacă o faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Orez BrunOrez Brun
SorgSorg
PastePaste
PorumbPorumb
2
De la fata fără Gluten și bucătarul: o poveste de dragoste cu 100 de rețete tentante de Shauna James Ahern și Daniel Ahern. Copyright 2010 de Shauna James Ahern și Daniel Ahern; fotografie 2010 Lara Ferroni. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista