Paste Picante Cu Tilapia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele picante cu Tilapian. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 473 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tilapia Picantă De Lămâie, Tilapia picantă cu linguină, și Tilapia Picantă Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați tilapia, 1 lingură ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu într-un bol mediu. Acoperiți și refrigerați.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul rămas și 1/4 până la 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, până când usturoiul începe să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile, 1/4 cană de busuioc și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 12 minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Când pastele sunt aproape gata, adăugați tilapia în tigaie cu sosul de roșii și fierbeți, amestecând ușor, până când tocmai ați fiert, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și restul de 1/4 cană de busuioc; condimentează cu sare.
Scurgeți pastele și adăugați-le în sos. Împărțiți între boluri și acoperiți cu mai mult busuioc.
Fotografie realizată de Justin Walker