Paste mici cu salam

Paste mici cu salam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele mici cu salam. Această rețetă face 4 porții cu 588 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastele mezzi tubetti, untul, salamul milano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă Pastan mic și brânză, Salata De Paste Con Salam, și Paste cu salam și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți puțină apă pentru paste la fiert la foc mediu și sareți-o Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați pastele și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau după cum direcționează pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Încălziți o cratiță destul de largă, pe bază de grele, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați fâșiile de Salam, fără să vă faceți griji dacă se aglomerează. Se amestecă cu o lingură de lemn timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Se amestecă roșiile și se adaugă aproximativ 1/2 o cutie de roșii cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Se amestecă 1 lingură de unt, apoi se adaugă buchetul garni, dacă se folosește, și fasolea scursă. Lăsați-l să se baloneze, ferm, dar ușor, în timp ce pastele termină de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Chiar înainte de a scurge pastele, îndepărtați și rezervați puțin din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se amestecă pastele scurse în sos, apoi se scoate de pe foc și se amestecă untul rămas. Dacă credeți că sosul are nevoie de el, stropiți o parte din apa de gătit a pastelor și amestecați din nou cu o lingură de lemn. Se lasă să stea 2 minute înainte de servire, îndepărtând buchetul garni, dacă este folosit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista