Paste mici cu salam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele mici cu salam. Această rețetă face 4 porții cu 588 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastele mezzi tubetti, untul, salamul milano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă Pastan mic și brânză, Salata De Paste Con Salam, și Paste cu salam și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți puțină apă pentru paste la fiert la foc mediu și sareți-o Generos.
Adăugați pastele și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau după cum direcționează pachetul.
Încălziți o cratiță destul de largă, pe bază de grele, la foc mediu.
Adăugați fâșiile de Salam, fără să vă faceți griji dacă se aglomerează. Se amestecă cu o lingură de lemn timp de 1 până la 2 minute.
Se amestecă roșiile și se adaugă aproximativ 1/2 o cutie de roșii cu apă.
Se amestecă 1 lingură de unt, apoi se adaugă buchetul garni, dacă se folosește, și fasolea scursă. Lăsați-l să se baloneze, ferm, dar ușor, în timp ce pastele termină de gătit.
Chiar înainte de a scurge pastele, îndepărtați și rezervați puțin din apa de gătit.
Se amestecă pastele scurse în sos, apoi se scoate de pe foc și se amestecă untul rămas. Dacă credeți că sosul are nevoie de el, stropiți o parte din apa de gătit a pastelor și amestecați din nou cu o lingură de lemn. Se lasă să stea 2 minute înainte de servire, îndepărtând buchetul garni, dacă este folosit.