Paste mari cu ciuperci, pătrunjel, usturoi și cimbru
Pastele mari cu ciuperci, pătrunjel, usturoi și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 555 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi grași, frunze proaspete de cimbru, ciuperci uncii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Gratin de ciuperci cu emulsie de pătrunjel-usturoi, Salată de ciuperci în vinetă de usturoi și pătrunjel, și Paste cu ciuperci-cimbru Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie mare de prăjire, aproximativ 12 3/4 pe 16 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o cratiță, topiți untul pentru bechamel și adăugați făina, amestecând ușor pentru a face o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți tigaia de pe foc și bateți laptele. Întoarceți focul înapoi la mediu și amestecați bechamelul până când începe să se îngroașe și ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați-l să buleze aproximativ 5 minute pentru a scăpa de gustul făinos. Scoateți focul și condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Topiți 2 linguri de unt și uleiul într-o tigaie largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scurgeți porcini, rezervând lichidul și tocați înainte de a adăuga în tigaie cu 3/4 cană pătrunjel tocat, cimbru uscat sau proaspăt și usturoi. Amestecați câteva minute, apoi topiți restul de 1 băț de unt în aceeași tigaie și adăugați ciupercile tocate, amestecând aproximativ 5 minute. Ciupercile vor apărea uscate la început, dar în cele din urmă vor începe să emane ceva lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați lichidul de înmuiere porcini, pe care ciupercile îl vor absorbi în mare măsură, dar continuați să amestecați și adăugați sherry și lăsați-l să buleze. Opriți focul când aveți o tocană siropoasă bronzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Amestecați amestecul de ciuperci în bechamel și adăugați 1 cană de parmezan și celelalte 3/4 cană de pătrunjel tocat. Puneți o tigaie mare cu apă pentru paste și, când fierbe, sareți-o bine. Gatiti pastele pana la al dente, apoi scurgeti si adaugati la sosul alb de ciuperci, amestecandu-l cat mai bine pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se transformă în tigaia mare de prăjire și se presară peste restul de 1 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
11
Coaceți timp de 30 de minute sau până când partea de sus începe să devină aurie pe alocuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Când cositorul iese din cuptor, decorați cu restul de 1/4 cană de pătrunjel tocat și câteva crenguțe de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit