Paste mari cu ciuperci, pătrunjel, usturoi și cimbru
Pastele mari cu ciuperci, pătrunjel, usturoi și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 555 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi grași, frunze proaspete de cimbru, ciuperci uncii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Gratin de ciuperci cu emulsie de pătrunjel-usturoi, Salată de ciuperci în vinetă de usturoi și pătrunjel, și Paste cu ciuperci-cimbru Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie mare de prăjire, aproximativ 12 3/4 pe 16 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Într-o cratiță, topiți untul pentru bechamel și adăugați făina, amestecând ușor pentru a face o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți tigaia de pe foc și bateți laptele. Întoarceți focul înapoi la mediu și amestecați bechamelul până când începe să se îngroașe și ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați-l să buleze aproximativ 5 minute pentru a scăpa de gustul făinos. Scoateți focul și condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Topiți 2 linguri de unt și uleiul într-o tigaie largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți porcini, rezervând lichidul și tocați înainte de a adăuga în tigaie cu 3/4 cană pătrunjel tocat, cimbru uscat sau proaspăt și usturoi. Amestecați câteva minute, apoi topiți restul de 1 băț de unt în aceeași tigaie și adăugați ciupercile tocate, amestecând aproximativ 5 minute. Ciupercile vor apărea uscate la început, dar în cele din urmă vor începe să emane ceva lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați lichidul de înmuiere porcini, pe care ciupercile îl vor absorbi în mare măsură, dar continuați să amestecați și adăugați sherry și lăsați-l să buleze. Opriți focul când aveți o tocană siropoasă bronzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Amestecați amestecul de ciuperci în bechamel și adăugați 1 cană de parmezan și celelalte 3/4 cană de pătrunjel tocat. Puneți o tigaie mare cu apă pentru paste și, când fierbe, sareți-o bine. Gatiti pastele pana la al dente, apoi scurgeti si adaugati la sosul alb de ciuperci, amestecandu-l cat mai bine pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se transformă în tigaia mare de prăjire și se presară peste restul de 1 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Coaceți timp de 30 de minute sau până când partea de sus începe să devină aurie pe alocuri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Când cositorul iese din cuptor, decorați cu restul de 1/4 cană de pătrunjel tocat și câteva crenguțe de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit