Paste Italiene Cu O Singură Tigaie
Pastele italiene cu o singură tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 40 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 89 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, pastă de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Italiană Condimentată Tigaie Prăjită Usturoi Varza De Bruxelles, Paste Ușoare Cu O Singură Tigaie, și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună cu usturoi în tigaie mare; scurgere. Reveniți la tigaie.
Adăugați roșiile, bulionul și apa; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Adăugați paste și dovlecei; Se amestecă bine. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când pastele sunt fragede.
Se amestecă pasta de roșii și condimentele italiene până se amestecă; se acoperă cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon