Pastele din Caraibe cu creveți sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână usturoi, fructe de pădure, pastă de chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma întreaga boabe de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Încercați Creveți Din Caraibe, Răspândirea Creveților Din Caraibe, și Caraibe Rice ' N ' creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, șalota, ghimbirul și uleiul. Într-un alt castron mic, combinați ardeiul verde, roșiile, pudra de curry, ienibaharul, bulionul de pui, Grand Marnier, sosul de soia, zahărul brun, amidonul de porumb și pasta de chile. Acoperiți și refrigerați ambele până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grand Marnier
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pachet Milk Duds
Pastă De Chili
Ciocolată Semidulce Pe Baton
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Încălziți o tigaie mare de sote peste mare. Când este fierbinte, adăugați amestecul de usturoi-ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se sotează până când usturoiul începe să sfârâie, dar nu s-a rumenit. Se amestecă amestecul de roșii, apoi se toarnă în tigaia sote. Aduceți la fierbere rapidă și gătiți până începe să se îngroașe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă creveții și se aruncă până devin roz, aproximativ 2 minute. Adăugați imediat pastele. Se amestecă și se aruncă până se combină bine și pastele se încălzesc. Gustați și reglați condimentele, în special sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se transferă într-un platou încălzit și se presară coriandru.