Paste de sardină și pesmet cu salată Puttanesca

Paste de sardină și pesmet cu salată Puttanesca
Pastele de sardină și pesmet cu salată Puttanesca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $ 1.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați blaturi de pătrunjel cu frunze plate, linguine, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste de sardină în stil Sicilian cu pesmet, Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), și Paste Cu Topping De Pesmet De Hamsie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Când apa fierbe, adăugați linguina și gătiți doar până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine.
3
Combinați roșiile, ceapa, caperele, măslinele, hamsiile și pătrunjelul tocat grosier într-un bol mediu. Îmbrăcați-vă cu sucul de lămâie și o picătură sănătoasă de ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi ușor salata (1 până la 2 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați busuiocul și sarea și piperul, aruncați din nou și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Preîncălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu. În tigaia fierbinte, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin (de 4 ori în jurul tigaiei) și jumătate din căței de usturoi tocați. Când usturoiul vorbește sfârâind în ulei, adăugați firimiturile de pâine. Amestecați firimiturile de pâine până când au o culoare profund aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pătrunjelul tocat fin și o cantitate liberală de sare și piper negru grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Transferați firimiturile de mărgele într-un vas și rezervați.
8
Întoarceți aceeași tigaie la foc și adăugați cele 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, de 3 ori în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați usturoiul rămas, sardinele și fulgii de ardei roșu în tigaie și sotati la foc mediu timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
SardineSardine
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați pastele fierbinți și fierte în tigaie și aruncați cu sardinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați firimiturile de pâine în oală și aruncați bine pentru a combina și distribui uniform amestecul. Gustați pentru a regla condimentele și serviți cu salata Puttanesca alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista