Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago

Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago
Pastele de roșii uscate la soare Asiago ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 575 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. 320 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, slănina, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Rețete similare sunt Baie De Roșii Uscată La Soare Asiago, Asiago și baie de roșii uscate la soare, și Baie De Roșii Uscată La Soare Asiago.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți 2 căni de smântână până la doar barbotare. Urmăriți cu atenție, pentru a vă asigura că nu fierbe. Se amestecă bulion și brânză Asiago. Se amestecă cu un tel până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați amestecul de amidon de porumb și fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
3
Se amestecă roșiile uscate la soare. Puneți deoparte sau acoperiți și refrigerați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
8
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se sotează ceapa roșie până se moale și translucidă. Se amestecă usturoiul și slănina gătită și se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă ceapa verde, puiul și 1 cană de smântână. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CremăCremă
10
Adăugați sos de cremă Asiago și încălziți. Aruncați cu paste fierte până se acoperă uniform și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De SmântânăSos De Smântână
PătrunjelPătrunjel
Brânză AsiagoBrânză Asiago
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista