Paste Cu Ulei De Usturoi Proaspăt

Paste Cu Ulei De Usturoi Proaspăt
Paste cu ulei de usturoi proaspăt este un vegan farfurie. O porție conține 137 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, vermicelli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Paste proaspete de ierburi și usturoi cu creveți, și Paste cu roșii proaspete, busuioc și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Scurgeți; puneți deoparte și păstrați cald.
3
Combinați uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați pastele, amestecul de ulei și pătrunjelul, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista