Paste cu sos de scoici
Pastele cu sos de scoici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de garnitură: frunze de busuioc, ulei vegetal, scoici în suc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu sos de scoici albe, Sos de scoici albe cu paste, și Paste Cu Sos De Scoici Albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți scoicile și rezervați sucul. Gatiti sucul de Scoica rezervat intr-o tigaie mica la foc mediu 15 minute sau pana se reduce la jumatate; pus deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului si scurgeti-le.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați usturoi și gătiți până devin aurii.
Adăugați suc de scoici redus și pătrunjel; gatiti 2 minute sau pana cand patrunjelul este fraged. Se amestecă scoici, vin și busuioc și se gătește 5 minute sau până când vinul s-a redus la jumătate.
Adăugați pastele și piperul negru, aruncând bine pentru a acoperi.