Paste cu sos de parmezan Butternut
Pastele cu sos de parmezan Butternut durează 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 577 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes are 1925 de fani. Dacă aveți la îndemână nucșoară, parmezan, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Paste Cu Sos Parmezan Butternut @ DW Magazine.Com, Dovlecel, parmezan și paste, și Paste de dovleac și parmezan cu salvie.
Instrucțiuni
Coaceți dovlecelul: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați dovleceii pe lungime în jumătate și scoateți curajul și semințele și aruncați-le (sau salvați semințele și prăjiți-le).
Turnați 1/4 cană de apă într-un vas de copt și așezați jumătățile de dovleac tăiate cu fața în jos.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când o furculiță străpunge ușor dovleceii. Se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Scoateți carnea de dovleac din piei și puneți-o într-un blender. Aruncați pielea.
Saut saut in ulei de masline la foc mediu intr-o tigaie mica pana abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați șalotele în blender.
Adăugați 1 cană de apă, parmezanul, 1 linguriță de sare și 1/8 linguriță de nucșoară și amestecați până se omogenizează. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar. Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu puțină apă.
Se toarnă sosul într-o oală mică setată la foc mic.
Se amestecă smântâna și se încălzește. Nu lăsați sosul să fiarbă.
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare: umpleti o oala cu apa si sare (1 lingura de sare pentru fiecare 2 litri de apa). Se pune la foc mare pentru a aduce la fierbere tare.
Adăugați pastele și gătiți la fierbere tare, neacoperite până la al dente.
Amestecați pastele fierte cu sosul: când pastele sunt gata, scurgeți-le și puneți-le într-un bol.
Se amestecă cu puțin sos și se servește.
Adăugați o bucată de sos suplimentar și niște pătrunjel chiar când îl aduceți la masă.