Paste cu fructe de mare Sea-Purb
Pastele cu fructe de mare Sea-Purb necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 545 de calorii, 40 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 3,78 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită paste cu păr de înger, sparanghel, amestec de brânză și roșii. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de ton vegană – Fructe de mare fără mare, Salată de coji de paste în afara mării și Paste cu fructe de mare.
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline și 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați sparanghelul până când se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Amestecați ciupercile în tigaie și gătiți și amestecați până când își eliberează lichidul, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se gătesc până se înmoaie, 2 până la 3 minute; se amestecă în sucul de la 1 lămâie. Pune legumele deoparte.
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare separată la foc mediu și gătiți și amestecați creveții și scoici în unt până când creveții devin roz strălucitor și fructele de mare sunt ușor opace, 3 până la 5 minute.
Amestecați sucul de la 1 lămâie în fructe de mare, reduceți focul și continuați să gătiți fructele de mare până când sunt complet opace, încă 3 minute.
Scurgeți excesul de lichid dacă este necesar, lăsând 2 linguri de lichid în tigaie.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 2 linguri de unt, sare și sucul de la jumătate de lămâie. Se amestecă pastele cu păr de înger în apă clocotită și se gătesc până când pastele sunt fragede, dar încă ușor tari, aproximativ 5 minute. Se amestecă ocazional în timpul gătirii; se scurge bine si se transfera intr-un castron mare.
Scurgeți lichidul din amestecul de sparanghel dacă este necesar și amestecați legumele în paste.
Aruncați ușor legume și paste cu păr de înger cu 1 pachet de amestec de brânză italiană; se amestecă cu creveții fierți și scoici.
Amestecați pachetul rămas de amestec de brânză italiană cu amestecul de paste și lăsați să stea până când brânza se topește, aproximativ 3 minute; se arunca din nou si se serveste.