Paste Cu Două Brânzeturi Macaroon Cheesecake
O porție conține 237 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, cremă de brânză philadelphia, cremă breakstone și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu, PHILADELPHIA Macaroon Cheesecake, și Cheesecake De Paște.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie cu arc argintiu de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie cu arc antiaderent de 9 inci).
Amestecați firimiturile de biscuiți și margarina; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză, brânza de vaci, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Coaceți 55 min. la 1 oră sau până când centrul este aproape setat. Rulați un cuțit mic sau o spatulă metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte.
Întindeți smântână deasupra cheesecake-ului; acoperiți cu căpșuni chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.