Paste Cordon Bleu cu pui
Pastele de pui Cordon Bleu este un fel principal care servește 6. O porție conține 945 de calorii , 49 g de proteine și 60 g de grăsimi . Pentru 3,26 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați piper, sare de usturoi, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cordon Bleu de pui la cuptor , Cordon Bleu de pui și Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj pentru al dente; scurgere.
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți smântâna și cremă de brânză la foc mediu până la omogenizare, amestecând din când în când. Se amestecă 1 cană de brânză, praf de ceapă, sare de usturoi și piper până se omogenizează.
Într-un castron mare, combinați puiul, baconul, șunca și pastele.
Adăugați sos; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Se presară cu brânză rămasă; deasupra cu pesmet.
Coaceți, descoperit, 18-22 de minute sau până când se încălzește.