Paste Antonia alle Melenzana (paste de vinete)

Paste Antonia alle Melenzana (paste de vinete)
Antonia ' s Pastan alle Melenzana (paste de vinete) este un fel principal care servește 6. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1047 calorii, 48G de proteine, și 53G de grăsime. Un amestec de fettuccine, sare kosher, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, și Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 1/2 cană de ulei și untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și vinetele și gătiți ușor la foc mediu timp de 10 până la 15 minute, amestecând des, până se înmoaie. Poate fi necesar să adăugați mai mult ulei, deoarece vinetele înmoaie rapid uleiul. Spre sfârșitul timpului de gătit, adăugați căței de usturoi întregi și jumătate din frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și albiți roșiile timp de 4 până la 5 minute până când pielea se desparte și roșiile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți roșiile cu o lingură cu fante și așezați-le într-o strecurătoare de plasă așezată peste un castron mare. Rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înmuiați roșiile și îndepărtați pielea. Folosind mâinile curate, strângeți roșiile, împingând pulpa prin sită în vasul de dedesubt. La început veți avea un lichid apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Adăugați lichidul de roșii în vinete și apoi continuați să împingeți pulpa de roșii prin sită, până când mai aveți doar semințe și bucăți de pulpă tare. În cele din urmă, adăugați restul de lichid pulpos în vinete și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați zahărul și continuați să gătiți încă 10 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
9
Între timp, aduceți lichidul de gătit rezervat înapoi la fierbere, adăugați sare suplimentară și gătiți fettuccina conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se scurge bine.
11
Pentru a servi, lingurați o treime din vinete într-un castron și puneți-le deoparte. Aruncați pastele în tigaia sote cu vinetele rămase și adăugați mozzarella ambalată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați amestecul într-un castron mare de servire și acoperiți cu vinetele rezervate, mozzarella proaspătă și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Se ornează cu frunzele de busuioc rămase și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista