Paste Antonia alle Melenzana (paste de vinete)

Paste Antonia alle Melenzana (paste de vinete)
Antonia ' s Pastan alle Melenzana (paste de vinete) este un fel principal care servește 6. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1047 calorii, 48G de proteine, și 53G de grăsime. Un amestec de fettuccine, sare kosher, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, și Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 1/2 cană de ulei și untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și vinetele și gătiți ușor la foc mediu timp de 10 până la 15 minute, amestecând des, până se înmoaie. Poate fi necesar să adăugați mai mult ulei, deoarece vinetele înmoaie rapid uleiul. Spre sfârșitul timpului de gătit, adăugați căței de usturoi întregi și jumătate din frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și albiți roșiile timp de 4 până la 5 minute până când pielea se desparte și roșiile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți roșiile cu o lingură cu fante și așezați-le într-o strecurătoare de plasă așezată peste un castron mare. Rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înmuiați roșiile și îndepărtați pielea. Folosind mâinile curate, strângeți roșiile, împingând pulpa prin sită în vasul de dedesubt. La început veți avea un lichid apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați lichidul de roșii în vinete și apoi continuați să împingeți pulpa de roșii prin sită, până când mai aveți doar semințe și bucăți de pulpă tare. În cele din urmă, adăugați restul de lichid pulpos în vinete și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați zahărul și continuați să gătiți încă 10 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Între timp, aduceți lichidul de gătit rezervat înapoi la fierbere, adăugați sare suplimentară și gătiți fettuccina conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se scurge bine.
11
Pentru a servi, lingurați o treime din vinete într-un castron și puneți-le deoparte. Aruncați pastele în tigaia sote cu vinetele rămase și adăugați mozzarella ambalată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Așezați amestecul într-un castron mare de servire și acoperiți cu vinetele rezervate, mozzarella proaspătă și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Se ornează cu frunzele de busuioc rămase și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista