Parmigiana De Vinete La Grătar
Reteta de vinete la gratar Parmigianan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii conservate, fulgi de ardei roșu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete La Grătar Parmigiana Heros, Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, și Vinete Parmigiana.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoi și fulgi de ardei roșu, amestecând, 30 de secunde.
Adăugați roșiile și sarea și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul și parmezanul.
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc moderat.
Tăiați 1/4 inch de pe 2 laturi lungi opuse ale fiecărei vinete.
Tăiați fiecare vinete pe lungime (în aceeași direcție cu părțile tăiate, astfel încât fiecare felie să aibă pielea chiar în jurul marginii) în 4 felii.
Ungeți feliile cu restul de 2 linguri de ulei.
Vinete la grătar, acoperite, răsturnând o dată, până se înmoaie, aproximativ 6 minute în total.
Transferați pe o suprafață de lucru.
Se întinde deasupra fiecărei felii cu aproximativ 1 lingură de sos de roșii și se acoperă cu o felie de mozzarella, apoi se reface fiecare vinete.
Transferați stivele într-o tigaie superficială și grătiți, acoperite, doar până când brânza este topită, aproximativ 4 minute.
Vinetele (periate cu 1/4 cană de ulei) pot fi prăjite pe o foaie mare de copt căptușită cu folie, în mijlocul unui cuptor de 450 F, răsturnând o dată, 20 de minute. Se acoperă cu sos și brânză, apoi se stivuiește și se coace încă 5 minute.