Parmigiana De Vinete La Grătar

Parmigiana De Vinete La Grătar
Reteta de vinete la gratar Parmigianan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii conservate, fulgi de ardei roșu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete La Grătar Parmigiana Heros, Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, și Vinete Parmigiana.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoi și fulgi de ardei roșu, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile și sarea și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
3
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BusuiocBusuioc
4
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Tăiați 1/4 inch de pe 2 laturi lungi opuse ale fiecărei vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6
Tăiați fiecare vinete pe lungime (în aceeași direcție cu părțile tăiate, astfel încât fiecare felie să aibă pielea chiar în jurul marginii) în 4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
7
Ungeți feliile cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Vinete la grătar, acoperite, răsturnând o dată, până se înmoaie, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați pe o suprafață de lucru.
10
Se întinde deasupra fiecărei felii cu aproximativ 1 lingură de sos de roșii și se acoperă cu o felie de mozzarella, apoi se reface fiecare vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Transferați stivele într-o tigaie superficială și grătiți, acoperite, doar până când brânza este topită, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Vinetele (periate cu 1/4 cană de ulei) pot fi prăjite pe o foaie mare de copt căptușită cu folie, în mijlocul unui cuptor de 450 F, răsturnând o dată, 20 de minute. Se acoperă cu sos și brânză, apoi se stivuiește și se coace încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista