Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete
Parmigiana de pui cu sos de roșii proaspete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 38 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete, Tigaie Consistentă De Roșii Parmigiana De Pui, și Milanez de pui cu sos proaspăt de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Adăugați parmezan la amestecul de acoperire în punga de agitator; agitați ușor pentru a combina. Se acoperă puiul cu amestec de parmezan, apoi se coace conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, gătiți ceapa în pansament într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 min. sau până când ceapa este crocantă. Se amestecă roșiile; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă busuiocul. Păstrați cald.
Pui de Top cu sos și brânză.