Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete

Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete
Parmigiana de pui cu sos de roșii proaspete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 38 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete, Tigaie Consistentă De Roșii Parmigiana De Pui, și Milanez de pui cu sos proaspăt de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați parmezan la amestecul de acoperire în punga de agitator; agitați ușor pentru a combina. Se acoperă puiul cu amestec de parmezan, apoi se coace conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, gătiți ceapa în pansament într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 min. sau până când ceapa este crocantă. Se amestecă roșiile; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă busuiocul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pui de Top cu sos și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista