Răsuciri parmezan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, gălbenuș de ou, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Parmezan Twists, Parmezan Twists, și Rețetă De Răsucire A Parmezanului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați brânză și smântână, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Brânză
3
Combinați făina și condimentele italiene. Adăugați treptat la amestecul de unt; bateți la viteză mică până se amestecă. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Rotiți jumătate de aluat într-un dreptunghi de 12 x 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Tăiați în benzi de 6 x 1/2 inch. Amestecați gălbenușul de ou și 1 lingură de apă; periați peste bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Apă
7
Se presară cu 1 lingură de semințe de susan. Răsuciți fâșiile și așezați-le pe foi de copt ușor unse. Repetați cu aluatul rămas, spălarea ouălor și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până la aur. Congelați până la 3 luni, dacă doriți.