Parmezan De Vinete Fript
Parmezanul de vinete fript ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 262 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, vinete, firimituri de pâine condimentate în Italia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Vinete De Busuioc Fript, Vinete Fript Italiano, și Vinete Fripte Cu Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime; așezați un raft la aproximativ 8 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu rezistentă și ceață cu spray de gătit.
Scurgeți roșiile, aruncând lichidul. Puree roșii într-un blender sau procesor de alimente. Pune deoparte.
Tăiați ușor feliile de vinete pe ambele părți cu spray de gătit, presărați sare și piper și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt căptușită. Se fierbe vinetele până se rumenesc, întorcându-se o dată, 10 până la 12 minute în total.
Scoateți foaia de copt din cuptor. Puneți niște piure de roșii peste fiecare felie, presărați cu ambele brânzeturi și acoperiți cu pesmet. Reveniți la cuptor și fierbeți până când brânza este topită și firimiturile de pâine sunt prăjite, 1 până la 2 minute.