Parmezan De Vinete Fript

Parmezan De Vinete Fript
Parmezanul de vinete fript ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 262 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, vinete, firimituri de pâine condimentate în Italia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Vinete De Busuioc Fript, Vinete Fript Italiano, și Vinete Fripte Cu Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime; așezați un raft la aproximativ 8 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu rezistentă și ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Scurgeți roșiile, aruncând lichidul. Puree roșii într-un blender sau procesor de alimente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați ușor feliile de vinete pe ambele părți cu spray de gătit, presărați sare și piper și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt căptușită. Se fierbe vinetele până se rumenesc, întorcându-se o dată, 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Scoateți foaia de copt din cuptor. Puneți niște piure de roșii peste fiecare felie, presărați cu ambele brânzeturi și acoperiți cu pesmet. Reveniți la cuptor și fierbeți până când brânza este topită și firimiturile de pâine sunt prăjite, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista