Parmezan-Busuioc-Cheddar Stele
Stele parmezan-busuioc-Cheddar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 180 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză cheddar proaspăt ascuțită, brânză parmigiano-reggiano, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere Și Mama Francesca Parmezan, Biscuiți Cu Busuioc Cheddar, și Conopidă De Busuioc Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți brânza Cheddar, untul, jumătate și jumătate și sarea la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la amestecare. Adăugați treptat făină, brânză Parmigiano-Reggiano și busuioc, bătând doar până se combină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată. Împărțiți în 4 porțiuni egale și aplatizați fiecare într-un disc; rulați la grosimea de 1/8 inch.
Tăiați cu un tăietor în formă de stea de 1 1/2 inch.
Așezați 1 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 11 până la 14 minute sau până devin aurii; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute.