Parmezan-Busuioc-Cheddar Stele

Parmezan-Busuioc-Cheddar Stele
Stele parmezan-busuioc-Cheddar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 180 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză cheddar proaspăt ascuțită, brânză parmigiano-reggiano, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere Și Mama Francesca Parmezan, Biscuiți Cu Busuioc Cheddar, și Conopidă De Busuioc Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți brânza Cheddar, untul, jumătate și jumătate și sarea la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la amestecare. Adăugați treptat făină, brânză Parmigiano-Reggiano și busuioc, bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
UntUnt
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată. Împărțiți în 4 porțiuni egale și aplatizați fiecare într-un disc; rulați la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Tăiați cu un tăietor în formă de stea de 1 1/2 inch.
5
Așezați 1 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți 11 până la 14 minute sau până devin aurii; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista