Parfaits de zmeură și rubarbă
Parfaits de zmeură și rubarbă este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână iaurt grecesc de vanilie cu miere, scorțișoară măcinată, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Parfaits de zmeură și rubarbă, Rubarbă-Parfaits Gingersnap, și Rubarbă Gingersnap Parfaits.
Instrucțiuni
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă zmeura, nectarul de agave, vanilia, scorțișoara și sucul de lămâie. Se lasă deoparte să se răcească.
În fiecare din cele 4 căni sau pahare parfait, scoateți 1 recipient de iaurt. Completați fiecare cu 1/2 cană amestec de zmeură-rubarbă și 1/4 cană granola.
Garnisiți fiecare cu felie de tei și frunze de mentă.