Parfaits De Banane
Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 274 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sorbet de mango, nucă de cocos cu fulgi de înger, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Parfaits De Banane, Parfaits De Budincă De Banane, și Parfum De Ouă-Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt.
Coaceți până se rumenesc, 3 până la 5 minute (urmăriți cu atenție, deoarece nuca de cocos poate arde rapid).
Cojiți bananele, tăiate în 1/4-in.- felii groase și puneți felii într-un castron. Se toacă fin coaja de tei (se toacă doar partea verde, nu miezul alb amar de dedesubt) peste feliile de banană. Suc de lămâie și aruncați sucul cu felii de banane.
Împărțiți 1/2 din feliile de banană între 4 pahare parfait sau boluri mici de sticlă, ridicând bananele din sucul de lămâie cu o furculiță sau o lingură cu fante. Top banane în fiecare pahar cu 1/4 cană sorbet și se presară cu 1 lingură. nucă de cocos. Repetați pentru a face un al doilea strat în fiecare parfait.