Paradisul Ananasului

Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete în cutia de rețete, Paradisul ananasului ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 711 calorii. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de ananas, Mandrine de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paradisul Puiului De Ananas, Plăcintă Cu Ananas Paradis, și Paradisul.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați împreună zahărul cu 1/2 cană de apă și feliile de ghimbir. Se aduce la foc mic pentru a dizolva zahărul, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-un ulcior mare, amestecați împreună siropul simplu de ghimbir, sucul de ananas și seltzerul.
Se toarnă în pahare umplute cu gheață și se adaugă 1 1/2 uncii de rom în fiecare pahar, dacă se folosește.
Ornează fiecare cu o bucată de ananas.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.