Paprikash De Vită Cu Aragaz Lent

Paprikash De Vită Cu Aragaz Lent
Rețeta Paprikash de carne de vită Slow Cooker ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 388 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, sare și piper kosher, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de chimen ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți De Chimen ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Paprikash De Porc Cu Aragaz Lent, Duminică Aragaz Lent: Paprikash De Porc, și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți ceapa în fundul unui aragaz lent cu 8 căni. Aruncați carnea de vită cu făina, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și așezați deasupra cepei. Se acoperă cu ardeii grași și usturoiul. Amestecați bulionul, ardeiul, pasta de roșii și chimenul și turnați peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți până când carnea este foarte fragedă, fie la înălțime timp de 4 până la 5 ore, fie la scăzut timp de 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Descoperiți și lăsați să stea cel puțin 10 minute. Se amestecă smântâna și mărarul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
MărarMărar
3
Serviți peste tăiței de ou sau cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista