Paprikash De Pui

Paprikash De Pui
Paprikash de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de boia maghiară, crengute de cimbru, semințe de caras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată sau cuptor olandez, încălziți uleiul până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa, ardeii grași și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați ardeiul, chimenul și făina și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Adăugați stocul, frunzele de dafin și crengile de cimbru, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe la foc mic moderat, amestecând ocazional, până când ardeii sunt foarte fragede și sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
5
Adăugați puiul în sos și gătiți la foc mare până se albesc doar pe tot parcursul, aproximativ 6 minute. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru. Puneți puiul în boluri și acoperiți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se presară cu boia de ardei și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista