Paprikash De Pui

Paprikash De Pui
Pui Paprikash ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 688 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei gras, maghiran, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, gătiți slănina într-un vas separat la foc mediu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
3
Combinați făina, ardeiul, maghiranul și 1 linguriță de sare într-un bol mare; adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Împingeți slănina și legumele într-o parte a oalei și creșteți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
Pui întregPui întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați puiul și orice amestec de făină rămas pe cealaltă parte și gătiți, întorcând, până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Amestecați puiul, slănina și legumele și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere. Se amestecă, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Acoperiți și fierbeți până când puiul este aproape gătit, încă aproximativ 10 minute. Între timp, adăugați tăiței în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; scurgeți. Descoperiți oala cu puiul, creșteți căldura la mare și gătiți 2 minute. Reduceți focul la minim, amestecați smântâna și pătrunjelul și gătiți încă 2 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
PastePaste
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Serviți peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista