Pappardelle cu dovlecei, hamsii și mentă
Pappardelle cu dovlecei, hamsii și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 421 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecei prăjiți + paste Pappardelle pesto de mentă și fistic, Romanesco carbonizat cu hamsii și mentă, și Brasato de vită cu Pappardelle și mentă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați hamsiile, menta, arpagicul și 2 linguri de ulei.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit; gatiti la foc moderat pana cand usturoiul este usor auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați dovlecelul, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat, aruncând, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Între timp, gătiți pappardelle într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din apa pentru paste. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați dovleceii și apa rezervată pentru paste și aruncați la foc moderat.
Transferați pastele în castron cu hamsii și ierburi, condimentați cu sare și aruncați bine.
Serviți imediat, trecând parmezanul și pene de lămâie la masă.