Panzanella De Pui La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Panzanellan de pui la cuptor. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crutoane cu condimente italiene, pui, dressing și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bacon Și Panzanella De Pui, Panzanella De Pui La Grătar, și Panzanella rapidă cu pui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. în vas de copt de 11x7 inci (2 litri), strat de pui, roșii, ceapă verde și crutoane.
Stropiți cu pansament Italian.
Coaceți 20 de minute. Descoperi; top cu brânză.
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când se topește fierbinte și brânza.