Panzanella De Pui La Cuptor

Panzanella De Pui La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Panzanellan de pui la cuptor. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crutoane cu condimente italiene, pui, dressing și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bacon Și Panzanella De Pui, Panzanella De Pui La Grătar, și Panzanella rapidă cu pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. în vas de copt de 11x7 inci (2 litri), strat de pui, roșii, ceapă verde și crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrutoaneCrutoane
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Stropiți cu pansament Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
3
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 20 de minute. Descoperi; top cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când se topește fierbinte și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista