Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, anghinare și Panzanella de roșii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. Această garnitură are 674 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1697 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Panzanella de anghinare și roșii, Panzanella de anghinare și roșii, și Anghinare Panzanella.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
3
Stropiți pâinea și inimile de anghinare cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți pâinea și anghinarea până se rumenesc la margini, aproximativ 6 minute în total, rotind la fiecare 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Sare și Piper
Anghinare
Ulei De Măsline
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți pâinea și anghinarea de pe grătar și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
5
Adăugați roșiile, măslinele și busuiocul în castron și aruncați pentru a combina. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul de vin alb, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Ulei De Măsline
Tomate
Măsline
Piper
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Stropiți pansamentul peste salată. Aruncați pentru a combina și servi imediat.
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Panzanella. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc. Recomandat pentru carnea la grătar, cum ar fi friptura Chianina feliată, sau cu vânat, cum ar fi fazanul umplut cu trufe. Este, de asemenea, excelent cu brânză matură.