Sos de Sud Franceză ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 644 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, pudră de muștar, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pansament De Găină Din Sud, Pansament Sudic, și Supă De Ceapă Franceză În Stil Sudic.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați ardeiul, zahărul, sarea, pudra de muștar, piperul, sosul Worcestershire, hreanul, ceapa, supa de roșii, oțetul de cidru și uleiul vegetal. Bateți cu un mixer electric. Nu utilizați un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pudră De Muștar
Oțet De Cidru De Mere
Ulei Vegetal
Hrean
Supă De Roșii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se toarnă într-un borcan. Puneți cățelul de usturoi pe o scobitoare și puneți-l în borcan. Dați la frigider până când este nevoie.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.