Pansament Cu Ceapă Verde

Pansament Cu Ceapă Verde
Pansamentul cu ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de salată, vin, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pansament Cu Ceapă Verde, Salată De Paste Cu Sos De Ceapă Verde, și Cartofi la grătar cu carne de crab-sos de ceapă verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și tăiați capetele din ceapa verde; tăiați în bucăți de 2 inci (inclusiv blaturi). Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați ceapa, oțetul de orez, vinul, muștarul, uleiul, pătrunjelul, menta și busuiocul până se omogenizează. Se amestecă piperul alb după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Oțet De OrezOțet De Orez
Piper AlbPiper Alb
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
MentăMentă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Răzuiți într-un castron mic; dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista