Pansament Cu Aluat De Anghinare-Parmezan
Pansamentul cu aluat de anghinare-parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, inimi de anghinare marinate, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, și Anghinare Parmezan Aluat Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat în 2 tigăi, fiecare de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Întoarceți cuburile cu o spatulă largă ocazional. După 15 minute, comutați pozițiile pan.
Tăiați și aruncați capetele tulpinii de ciuperci decolorate. Feliați ciupercile.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați untul, ciupercile, ceapa, țelina și usturoiul. Se amestecă des până când legumele se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Se toarnă într-un castron mare.
Adăugați un pic de bulion la tigaie și se amestecă pentru a racla biți rumenite gratuit.
Se toarnă 2 căni de bulion în castron și se adaugă pâine prăjită, inimi de anghinare, brânză, condimente de pasăre și rozmarin; se amestecă bine.
Se adaugă sare și piper după gust. Faceți o fântână în pansament, adăugați ou, bateți cu o furculiță pentru a amesteca, apoi amestecați oul cu pansament.
Lingura într-o mică adâncime de 3 litri (9 - de 13-in.) caserola. Pentru pansament umed, acoperiți cu folie; pentru pansament crocant, nu acoperiți.
Coaceți într-un cuptor de 325 până la 350 până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute (1 oră dacă este răcit).