Pansament Cu Aluat De Anghinare-Parmezan

Pansament Cu Aluat De Anghinare-Parmezan
Pansamentul cu aluat de anghinare-parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, inimi de anghinare marinate, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, și Anghinare Parmezan Aluat Umplutura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat în 2 tigăi, fiecare de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Întoarceți cuburile cu o spatulă largă ocazional. După 15 minute, comutați pozițiile pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați și aruncați capetele tulpinii de ciuperci decolorate. Feliați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați untul, ciupercile, ceapa, țelina și usturoiul. Se amestecă des până când legumele se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați un pic de bulion la tigaie și se amestecă pentru a racla biți rumenite gratuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Se toarnă 2 căni de bulion în castron și se adaugă pâine prăjită, inimi de anghinare, brânză, condimente de pasăre și rozmarin; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Se adaugă sare și piper după gust. Faceți o fântână în pansament, adăugați ou, bateți cu o furculiță pentru a amesteca, apoi amestecați oul cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Lingura într-o mică adâncime de 3 litri (9 - de 13-in.) caserola. Pentru pansament umed, acoperiți cu folie; pentru pansament crocant, nu acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Coaceți într-un cuptor de 325 până la 350 până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute (1 oră dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista