Ouă În Stil Turcesc
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Ouăle în stil turcesc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 412 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet, iaurt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Ouă și ardei turcești cu o singură tigaie (Menemen), Pizza În Stil Turcesc, și Miel în stil turcesc.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați usturoiul, iaurtul și vârful de sare; se amestecă bine.
Într-o cratiță mare sau oală, combinați apa, oțetul și 1 linguriță de sare; se aduce la fierbere la foc mare. Când apa fierbe tare, reduceți focul și rupeți ușor ouăle în apă, distanțându-le bine. Gatiti pana cand albusurile s-au asezat peste galbenusuri, scoateti imediat ouale cu o lingura cu fante si asezati-le pe un vas de servit.
Topiți untul într-o tigaie mică sau o cratiță. Se amestecă boia de ardei.
Se toarnă sosul de iaurt peste ouă și se acoperă cu unt de boia. Cilbirul tău este gata!