Panna Cotta din lapte bătut cu fructe de pădure și Sabayon de vanilie

Panna Cotta din lapte bătut cu fructe de pădure și Sabayon de vanilie
Reteta zară Panna Cotta cu fructe de padure si vanilie Sabayon ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de fructe de pădure, cum ar fi mure, gelatină pudră, vin de desert și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de fasole de vanilie cu fructe de padure prajite, Panna Cotta cu fructe de padure proaspete, și Panna Cotta Cu Boabe Macerate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face panna cotta
2
În castron mic, se presara gelatina peste 3 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Într-o cratiță grea, medie, la foc moderat, amestecați smântâna și zahărul. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Se încălzește, șoptind ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc și se amestecă în gelatină și zară. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine într-un castron mediu, nereactiv, aruncând fasolea de vanilie. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Lapte BătutLapte Bătut
GelatinăGelatină
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
7
Împărțiți amestecul între ramekins și dați-l la frigider până se fixează, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Face sabayon
9
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric sau un tel, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
10
În castron mare de metal nereactiv, folosind mixer electric sau tel, amestecati împreună gălbenușuri de ou și zahăr până la lumină și galben pal, aproximativ 1 minut. Puneți vasul peste cratița cu apă abia fierbinte și amestecați în vin. Gatiti, batand constant si avand grija sa nu lasati amestecul sa se abureasca, pana cand amestecul se ingroasa si termometrul cu citire instantanee introdus in registrele centrale 140, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
11
Scoateți vasul din cratiță și continuați să bateți până când amestecul se răcește, 2 până la 3 minute. Îndoiți în lichior de portocale, apoi pliați ușor în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
12
Pentru a asambla și servi
13
Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin pentru a slăbi. Scufundați fundul de 1 ramekin în castron cu apă foarte caldă 6 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
BolBol
14
Așezați farfuria de desert cu susul în jos deasupra ramekin și inversați, ridicând ușor ramekin pentru a permite panna cotta să se așeze pe farfurie. Repetați pentru a desface restul de panna cottas.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Aranjați fructele de pădure deasupra și în jurul fiecărei panna cotta și lingurați sabayon peste fructe de pădure. Dacă doriți, folosiți blowtorch de bucătărie pentru a rumeni ușor sabayon și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista