Panna Cotta De Vanilie-Migdale

Panna Cotta De Vanilie-Migdale
Reteta de vanilie-migdale Panna Cottan este gata în aproximativ 4 ore și 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, lapte de migdale, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Panna Cotta de vanilie-migdale cu sos de Mango, Vanilla Panna Cotta, și Vanilla Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/3 cană lapte de migdale într-un bol mic și se amestecă gelatina; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o cratiță medie, amestecați împreună smântâna grea, laptele de migdale rămas și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu, urmărind cu atenție cum crema se va ridica rapid în vârful tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă gelatina și laptele de migdale în amestecul de smântână și se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
4
Adăugați 1/2 linguriță extract de migdale și extract de vanilie și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
5
Se ia de pe foc și se toarnă în 6 (4 uncii) ramekine individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Lăsați ramekins neacoperite la temperatura camerei să se răcească. Când se răcește, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 4 ore (se poate lăsa peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Pentru a îndepărta, rulați un cuțit în jurul părților laterale ale fiecărui ramekin și răsturnați peste o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană sirop de ciocolată cu 1/4 linguriță extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Stropiți peste vârful panna cottas pentru a decora blatul, după dorință.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista