Panna Cotta De Vanilie-Migdale
Reteta de vanilie-migdale Panna Cottan este gata în aproximativ 4 ore și 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, lapte de migdale, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Panna Cotta de vanilie-migdale cu sos de Mango, Vanilla Panna Cotta, și Vanilla Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/3 cană lapte de migdale într-un bol mic și se amestecă gelatina; deoparte.
Într-o cratiță medie, amestecați împreună smântâna grea, laptele de migdale rămas și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu, urmărind cu atenție cum crema se va ridica rapid în vârful tigaiei.
Se toarnă gelatina și laptele de migdale în amestecul de smântână și se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Adăugați 1/2 linguriță extract de migdale și extract de vanilie și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se toarnă în 6 (4 uncii) ramekine individuale.
Lăsați ramekins neacoperite la temperatura camerei să se răcească. Când se răcește, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 4 ore (se poate lăsa peste noapte.)
Pentru a îndepărta, rulați un cuțit în jurul părților laterale ale fiecărui ramekin și răsturnați peste o farfurie de servire.
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană sirop de ciocolată cu 1/4 linguriță extract de migdale.
Stropiți peste vârful panna cottas pentru a decora blatul, după dorință.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.