Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Talpa Petrale cu crustă Panko cu busuioc, usturoi și portocală ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână talpă petrale, usturoi, sare gri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Încercați Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală, Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală, și Phyllo-crusted Petrale Sole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de chili, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Aliniați 3 vase de copt de dimensiuni similare sau boluri puțin adânci.
Așezați amestecul de făină în primul fel de mâncare.
Așezați ouăle bătute în al doilea fel de mâncare. În al treilea fel de mâncare, puneți pesmet. Pentru a prăji fileurile de pește, acoperiți cu amestec de făină, înmuiați-le în ouă, apoi acoperiți-le cu pesmet. Puneți deoparte pe platou sau tavă de copt.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mare.
Adăugați jumătate din fileuri; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se rumeneste usor si crocant. Întoarceți peștele; gătiți alte părți 1 minut.
Scoateți din tigaie în platoul de servire încălzit; acoperiți pentru a se menține fierbinte. Gatiti fileurile ramase, adaugand mai mult ulei daca este necesar.
Adăugați usturoiul și chile în uleiul fierbinte în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați busuioc; gatiti si amestecati 2 minute pentru a fi crocante. Aruncați coaja de portocală.
Aranjați fileurile pe platoul de servire sau pe farfuriile individuale; se acoperă cu amestecul de busuioc, usturoi și portocale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.