Panini italieni clasici cu Prosciutto și Mozzarella proaspătă

Panini italieni clasici cu Prosciutto și Mozzarella proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 429 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, prosciutto, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mozzarella și prosciutto panini, Prosciutto, ciuperci Chanterelle și Panini Mozzarella, și Salată De Smochine Cu Prosciutto, Mozzarellan Proaspăt Și Busuioc.
Instrucțiuni
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare.
Întindeți 2 linguri de maioneză peste partea tăiată a fiecărei jumătăți de pâine.
Presărați busuioc și 1/2 cană de brânză pe jumătatea inferioară a pâinii. Se acoperă uniform cu prosciutto, felii de roșii și 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați pâinea umplută transversal în 4 bucăți egale.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau altă tigaie grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza sandvișurile. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand painea este prajita (lasati tigaia din fonta pe sandvisuri in timp ce gatesc).