Panglică de brânză și ceapă Asiago
Asiago brânză și ceapa panglica ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână crustă clasică de pizza, frunze de cimbru, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ardeiul roșu prăjit și ceapa caramelizată se topește cu slănină și brânză Asiago, Împletitură De Ceapă Dilly, și Împletitură De Ceapă De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se pulverizează foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste. Se amestecă zahărul brun și cimbru. Gatiti 1-2 minute, amestecand ocazional, pana se dizolva zaharul.
Desfaceți aluatul de pizza; așezați pe foaia de prăjituri. Începând de la centru, rulați sau apăsați aluatul într-un dreptunghi de 15x10 inci.
Presărați brânza în centrul treimii aluatului. Se amestecă uniform amestecul de ceapă peste brânză.
Cu foarfece sau cuțit ascuțit, faceți tăieturi la 1 inch distanță pe ambele părți lungi ale aluatului până la 1/2 inch de umplutură. Alternativ benzi încrucișate în diagonală peste umplere; întoarceți capetele sub și apăsați pentru a sigila.
Periați albusul de ou deasupra.
Se presară cu semințe de mac.
Coaceți 11 până la 15 minute sau până când crusta este maro aurie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Scoateți din foaia de cookie; tăiați transversal în felii.