Panglici de aur Paste cu dovlecei și roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Pastele cu panglici aurii cu dovlecei și roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Sotate Și Panglici De Paste, Panglici de dovlecei cu Marinara de roșii crude, și Panglici de dovlecei cu pesto și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dacă folosiți roșii mari, înscrieți fundul cu un X tăind numai pielea exterioară. Aduceți o oală mică cu apă la fiert la foc mediu și scufundați roșiile timp de 1 minut.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, semințele și tăiați-le într-un zar fin, aproximativ 1/4-inch. Rezervați în castron mic. Dacă folosiți roșii de struguri, tăiați-le în jumătate și rezervați.
Puneți stocul și șofranul într-un vas mic la foc mediu-mic. Se fierbe ușor. Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu pentru paste. Când apa este la fierbere plină, rulantă, sareți apa și adăugați pastele. Gatiti pastele la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, câteva rotații ale tigaiei și untul. Când untul se topește în ulei, adăugați șalotă, dovlecei, usturoi și cimbru. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Amestecați roșiile și lăsați-le să se încălzească.
Adăugați pastele și amestecați ușor.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mic cu 1/2 cană din stocul de șofran.
Turnați stocul rămas și ouăle temperate peste paste și opriți focul. Aruncați pastele și sosul timp de 1 până la 2 minute pentru a îngroșa sosul.
Serviți pastele imediat în boluri puțin adânci garnisite cu parmezan.