Panglici de aur Paste cu dovlecei și roșii

Panglici de aur Paste cu dovlecei și roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Pastele cu panglici aurii cu dovlecei și roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Sotate Și Panglici De Paste, Panglici de dovlecei cu Marinara de roșii crude, și Panglici de dovlecei cu pesto și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dacă folosiți roșii mari, înscrieți fundul cu un X tăind numai pielea exterioară. Aduceți o oală mică cu apă la fiert la foc mediu și scufundați roșiile timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, semințele și tăiați-le într-un zar fin, aproximativ 1/4-inch. Rezervați în castron mic. Dacă folosiți roșii de struguri, tăiați-le în jumătate și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți stocul și șofranul într-un vas mic la foc mediu-mic. Se fierbe ușor. Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu pentru paste. Când apa este la fierbere plină, rulantă, sareți apa și adăugați pastele. Gatiti pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgere.
6
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, câteva rotații ale tigaiei și untul. Când untul se topește în ulei, adăugați șalotă, dovlecei, usturoi și cimbru. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Amestecați roșiile și lăsați-le să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pastele și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mic cu 1/2 cană din stocul de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
șofranșofran
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Turnați stocul rămas și ouăle temperate peste paste și opriți focul. Aruncați pastele și sosul timp de 1 până la 2 minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(Keebler)(Keebler)
10
Serviți pastele imediat în boluri puțin adânci garnisite cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista