Pan de Muerto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pan de Muerto. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 283 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de coajă de portocală, sare, zahăr de culoare roz aprins și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pan de Muerto, Pan de Muerto de Patricia Quintana, și Cakespy: Pan de Muerto al Fridei Kahlo.
Instrucțiuni
Pentru pâine: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și încălziți cuptorul la 200 de grade F. de îndată ce cuptorul atinge temperatura, opriți-l. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Combinați drojdia și 1 lingură de făină într-un castron mic cu apă caldă.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Combinați făina rămasă, zahărul, sarea, apa de floare de portocal, coaja de portocală și laptele cald în castron. Fit mixer cu atașament cârlig și se amestecă la viteză medie până când ingredientele sunt combinate, aproximativ 2 minute (amestec va apărea uscat și sfărâmicios).
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou și continuați să amestecați până se formează un aluat neted și strălucitor, 8 până la 10 minute.
Adăugați untul și amestecați până se combină, 2 până la 3 minute
Pulverizați un castron mare cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Transferați aluatul în castron, ungeți ușor cu spray de gătit suplimentar sau ulei și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și umed.
Lăsați să crească (opriți) cuptorul până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore.
Puneți aluatul în jos și transferați-l pe o suprafață de lucru curată și uscată, ușor prăfuită cu făină.
Tăiați aluatul în două, apoi tăiați 1/3 din fiecare dintre cele două și împărțiți acele bucăți în 4 (acestea vor fi folosite pentru a face blatul decorativ).
Formați bucățile mari de aluat în bile mari și așezați câte una pe fiecare dintre foile de copt pregătite.
Cu restul de 8 bucăți mici de aluat: formați 2 în bile.
Rulați restul în cilindri lungi de 8 inci. Extindeți degetul arătător, Mijlociu și inelar (ca și cum ați semna numărul
și apăsați în jos pe fiecare dintre cilindri pentru a crea trei indentări.
Ciupiți și întindeți indentările pentru a face decorațiunile asemănătoare oaselor.
Puneți bucățile decorative de aluat pe foile de copt. Ungeți ușor aluatul cu spray de gătit sau ulei și acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească (opriți) cuptorul timp de 1 oră.
Pentru a asambla: Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. bateți gălbenușul de ou și smântâna într-un castron mic.
Periați pâinea cu spălare de ou, apoi aranjați bucăți decorative de aluat și periați din nou cu spălare de ou.
Aranjați ambele aluaturi finite pe o singură foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până devin aurii, 25 până la 30 de minute.
Transferați în raftul de răcire și răciți pâinea pe foaie aproximativ 10 minute.
Transferați pâinea direct în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 1 oră.